Referencer for LOYALITET

(Læs mere om vore kompetencer – klik her)

Udtalelse fra BabySam A/S
”I BabySam arbejder vi intensivt med at udvikle og efterleve en multi-channel retail strategi, der vil gøre det muligt for os, at opnå en optimal synergi mellem vores branding af vores butikker og vores online univers.

I den forbindelse har vi bedt Kim Østergaard være os behjælpelig med, at udarbejde og implementere en online strategi, samt at komme med anbefalinger til systemvalg der understøtter denne. Jeg har personligt haft stor fornøjelse af, at arbejde sammen med Kim og mærket hans utrættelige engagement indenfor on-line retail og multi-channel/cross-channel retail.

Kim er en fantastisk god sparringspartner for os, på alle tider af døgnet, og hans store viden og erfaring er meget værdifuld for vores organisation. Kim er samtidigt et meget behageligt menneske at arbejde sammen med og jeg sætter stor pris på hans ærlige og ligefremme facon. Jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger.”
 
Lars Sand Høgsberg
e-commerce manager BabySam A/S

Udtalelse fra Kop & Kande a.m.b.a
I forbindelse med etablering af en ny webshop, har vi valgt at samarbejde med Loyalitet.com og Kim Østergaard, med det formål at tilføre vores online retail aktiviteter, et helt andet niveau og med en indbygget intelligens end hidtil. Kim bruges som sparringspartner i hele projektet, lige fra udviklingen af strategien, som netop tager udgangspunkt i Kop & Kandes brand og de tilknyttede brand values, til planlægningen af de konkrete tiltag.
 
Kim har et stort fokus på optimering af salg til brugeren, uagtet hvilken platform denne befinder sig på. Dette tankesæt appellerer meget til os og derfor ser vi positivt på multi channel/cross channel retail løsninger. I sidste ende for netop at opnå en givende forretning ved at skabe relevansen og sammenhængen mellem kunderne, de fysiske butikker og diverse online platforme.
 
Jeg oplever et meget højt kompetenceniveau hos Kim og samarbejdsformen fungerer upåklageligt. Hans viden og erfaring med online retail høster vi stor glæde af og det samme gælder hans indsigt i udbydere og systemer på markedet. Alt i alt et samarbejde der fungerer rigtig godt i forhold til vores organisation. Kemi spiller også ind i et samarbejde og her oplever jeg at den er helt rigtig. Jeg anbefaler til enhver tid Kim til andre, der kunne have glæde af samme ydelse.
 
Mette Ekmann
Marketingchef for Kop & Kande

Om Loyalitet.com
Loyalitet.com består i dag af Kim Østergaard og Jesper Munkholm, samt en række freelance konsulenter, arbejder i dag for en håndfuld større danske retailere, der alle har det fællestræk at de har et stærkt brand eller store-brand. Som en del af abonnementsaftalen med vore kunder, har vi et hemmeligholdelses afsnit. LOYALITET kommer ofte ind på et meget tidligt tidspunkt, hvor kunden ikke ønsker at en strategisk kanal-ændring skal offentliggøres.

Derfor kan vi desværre først publicere konkrete kundenavne sent i arbejdet med den enkelte kunde. Ved personlig henvendelse, i en seriøs dialog, kan vi bede eksisterende kunder kontakte dig for en referenceudtalelse.

Loyalitet.com er grundlagt af Kim Østergaard. Se mere under “Om Loyalitet“.

Hurtigt overblik over grundlægger Kim Østergaard’s CV

I slutningen af 1997 grundlagde jeg inmotion.dk, der var en af de første hardware box-movere i Danmark. Dengang var virksomheden på størrelse med de største. Virksomheden blev lukket ned og studier blev påbegyndt.

Som en del af kommunikationsvirksomheden Tilsted Communication opbyggede jeg i årene 1998-2000 en Internet afdelingen med datacenter og grafisk kompetence til opbygningen af primært præsentationswebsider, men også enkelte ordresystemer (tidlige e-handels løsninger) blev søsat.

Herefter var jeg hovedarkitekten på et, dengang revolutionerende CMS (Content Management System), der fungerede uden snævre fastlåste templates. Systemet var opbygget med Java Beans og konverterede de dynamiske sider til delvist statisk HTML og flyttede disse som en workflow proces til kundens web-hotel.

I slutningen af 2002 grundlagde jeg sammen med min kone TrendyBaby.dk A/S, der i årene indtil slutningen af 2006 voksede sig til Danmarks største online forretning for baby- og børnetøj samt udstyr. Gennem personlig branding og segmenterede mails skabte vi yderst loyale kunder, der stod for mellem 84-86% af salget. TrendyBaby.dk solgte til hele Norden med en lokal version på Svensk.

Fra slutningen af 2006 stod jeg i spidsen for Bestseller koncernens online opstart. En rejse med eCommerce og multi-channel i mange lande med opbygningen af et internt kompetence center med alt fra copywriting over grafik til administration og logistik. Bestseller A/S står bag mærker som ONLY, Vero Moda, Jack & Jones og name it.

Tidligere som konsulent har jeg arbejdet med business management, head counts, træning af sælgere, online markedsføring og produktudvikling af DAM mod den grafiske branche.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.