Om Loyalitet.com

LOYALITET hjælper i dag en række danske og udenlandske retailere og brand-ownere, med at etablere online salg, eller skabe og udvikle sammenhænge mellem fysisk retail og online retail Samt at opbygge den nødvendige organisation, der kan sikre salget og eksekvere strategien.

Udvalgte referencer for Loyalitet.com
Loyalitet.com har arbejdet med en række store danske retailere og virksomheder.
Mange tak for jeres fortsatte tillid og for et inspirerende samarbejde. Kontakt os for yderligere referencer – flere er ikke vist grundet ønske fra kunderne.

 

Loyalitet består af

Kim Østergaard har grundlagt Loyalitet.com

Kim har arbejdet med eCommerce og multi-channel i over 15 år, senest som konsulent for en række store danske og udenlandske retailere – primært indenfor møbler, sportsartikler og udstyr, legetøj, tøj og baby- og børnetøj.

På mindre end 2 år har Loyalitet.com udviklet sig fra en opstartsvirksomhed til en solid konsulentvirksomhed, hvor kundeporteføljen konstant udvikler sig med nogle af de mest spændende virksomheder. “Jeg er meget ydmyg over den flotte velkomst som Loyalitet.com og jeg har fået”, fortæller Kim Østergaard og henviser til den tillid kunderne udviser.

Kim Østergaard arbejdede før Loyalitet.com som online ansvarlig for Bestseller koncernens lancering af mærker som Jack & Jones, ONLY, Vero Moda og name it online i Europa. Tidligere var jeg medstifter af TrendyBaby A/S og endnu før det tilbage i 1998 var jeg pioneer i salg af hardware online. I den mellemliggende periode har jeg opbygget en online afdeling på et reklamebureau med hosting og design, bygget et Content Management System, arbejdet som salgs- og marketing direktør i forskellige virksomheder.

Privat er Kim Østergaard gift med Rikke Kahr Østergaard, der driver babytøjs mærket Ohminus.com. Sammen har de børnene Laura på 6 år og Lucas på 3 år.

Du skal til enhver tid være velkommen til at kontakte Kim på telefon: +45 4244 0011 eller mail: kim@loyalitet.com.

Du kan læse mere om Kim her: http://dk.linkedin.com/in/kimostergaard

 


Søren Ostersen, speciale indenfor fysisk retail og ledelses sparring

Søren har arbejdet med dansk og international detailhandel de seneste 20 år, såvel som selvstændig, som international retail manager hos Bestseller og sidst som konsulent og bestyrelsesmedlem indenfor retail og wholesale – det strækker sig over: tøjbutikker (børn, dame, herre, multibrand og monobrand), legetøjsgrossist, sportsbutikker, vinimport, sko distribution etc.

Søren har opbygget salgsorganisationer fra under 5 til mere end 70 medarbejdere.
Søren har som international sales manager (salgsdirektør) gået fra omsætning under 50 mill.€ til mere end 100 mill. € på 1½ år. Søren har siddet med i øverste ledergruppe indenfor et af flagskibene indenfor handel af såvel en gros som detail kunder/butikker.

Søren sidder i dag i flere bestyrelser, indenfor sport og traditionelle virksomheder.

Du kan læse mere om Søren her: http://dk.linkedin.com/in/sorenostersen


Jesper Munkholm, speciale indenfor mobile løsninger og sociale medier

Jesper har mange års erfaring som forretningskonsulent, projektleder og kundeansvarlig i en række større it konsulenthuse og kommunikationsbureauer og har i de senere år arbejdet på beslutningstager niveau hos sine kunder. Jespers styrker ligger primært indenfor inspiration og trends på online mediet evner at koble dette til konkrete forretningsmæssige udfordringer.

Jesper har med baggrund i sin store erfaring afholdt en række foredrag og inspirationsindlæg om internettets muligheder nu og i fremtiden ud fra et forretningsmæssigt perspektiv hos en række større danske virksomheder og et bredt spektre af brancher.

Du kan læse mere om Jesper her: www.linkedin.com/in/jespermunkholm

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.