Valg af eCommerce platform

Det er selvsagt kritisk at vælge den rigtige eCommerce / eBusiness platform for en retailer – hvad enten afsætningen sker til B2B eller B2C.

Hvad der er rigtigt platformsvalg for naboen er ikke nødvendigvis den optimale løsning for din virksomhed. Som en teknologi-uafhængig ekspert, kan LOYALITET sikre, at den rigtige beslutning er truffet ud fra en rationel vurdering af din virksomheds behov, med afsæt i vores dybe forståelse af de førende internationale- og nationale platforme.

Gennem Kim Østergaards mangeårige erfaring med udvælgelse, implementering og drift af eCommerce systemer og organisationer, har vi udviklet en række matrix modeller der kan understøtte valget af den rigtige platform til din virksomhed. Modellerne dækker både eCommerce kerneproduktet og de mange add-on applikationer der ofte har en signifikant betydning for performance og konverteringsrater.
LOYALITET samarbejder og stiller krav til virksomhedens foretrukne leverandør og sørger for at medvirke til en succesfuld implementation af den valgte platform eller add-on applikation. Vi kan også trække på vores netværk af systemintegratorer og softwareleverandører, for at matche virksomhedens foretrukne mod disse, eller i de situationer hvor virksomheden ikke har en foretrukken leverandør.

Vi tilbyder ikke egenhændigt at implementere den valgte løsning – det vil anfægte vores uvildighed, men samarbejder gerne med din foretrukne leverandør eller kan pege på seriøse leverandører af disse ydelser.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.