Opbygning af commerce web-sites

Der er stor forskel på at opbygge commerce eller kommercielle web-sites og præsentations web-sites. Overordnet set handler et commerce site om salg, om den potentielle kunde skal have tillid til butikken, nemt kunne finde varerne, blive inspireret til det størst mulige indkøb – og lettest muligt kunne bestille med brug af den ønskede betalingsform og vælge den foretrukne leveringsmetode.

Langt de fleste reklamebureauer vil gladeligt takke ja til en opgave med at designe og måske også implementere en kommerciel web-site / en web-shop. Mange reklamebureauer har ikke den nødvendige kompetence for at bygge andet end præsentations web-sites, og bør derfor bedømmes på deres eCommerce referencer, med spørgsmål til metode og opnåede resultater.

LOYALITET kan være med til at stille de rigtige spørgsmål til dit reklamebureau, og om nødvendigt tilføre nogle af de manglende kompetencer og sparre web-designerne. Det er vores erfaring at det tager 2-3 år at gøre en god præsentations web-grafiker til en god kommerciel web-grafiker.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.