Online strategi

At arbejde målrettet med sin online kanal kræver altid en overordnet retning for din virksomheds online tilstedeværelse. Men langt fra alle virksomheder kan svare på hvorfor der igangsættes et it projekt, om det er et nyt website, shop, intranet eller lignende.

Disse projekter bliver typisk født enten af nød, for måske at udvide sin salgskanal, eller som en god ide der er opstået i organisationen på et operationelt eller taktisk niveau.
Når man så begynder at tale om strategi, så lyder det også som om at der nu skal iværksættes et stort arbejde der drukner i workshops og lange rapporter.

Denne tilgang mener vi dog ikke er gavnligt for vores kunder. Vi mener dog at det er muligt og har erfaring med, at man på kort tid at finde en strategi, der kan formuleres ganske kort og som virksomheden fremadrettet kan hægte sine it projekter op på.

Dermed skal alle online tiltag i virksomheden skal have en vis relevans til denne strategi ellers skal projekterne ikke sættes i gang. Man kan som ledelse derfor sikre sig at der ikke spildes økonomi på projekter der igangsættes for projektets skyld, nyhedsværdi eller ligenende, men at der er en klar sammenhæng til den retning virksomheden bevæger sig i over tid.

Kontakt Loyalitet.com på +45 81 611 611 for en yderligere dialog omkring online strategi formulering.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.