Merged Operations

Sammenhæng mellem dine retail salgskanaler

Der findes meget få eksempler i Verden på retailere som har skabt ‘merged operations’ eller sammenhængende retail kanaler på dansk. Hvorfor, spørger du måske? Fordi det ganske enkelt er yderst vanskeligt at skabe sammenhænge mellem butikker, call-center, online shop og måske også et trykt katalog.

Alene arbejdet med at have matchende budskaber over tid, have det samme sortiment og opdaterede lager, træne butiksleddet til at forstå de øvrige kanaler – og deres berettigelse som trafikskaber for den fysiske butik og deres opdrag i forhold til at skabe øget kundeloyalitet – kan være en ganske stor trænings- og implementerings opgave.

Et yderst vellykket eksempel på sammenhængende retail kanaler er Amerikanske Moosejaw (screendump herover) der sælger teknisk overtøj og øvrige sportsremedier til ekstrem udendørssport og jagt. De har skabt et online udtryk der matcher retail butikkerne, skabt en kundeklub der på intelligent vis opsamler information på tværs af køb i butik og online – og ivrigt anvendes til at gøre opmærksom på offline aktiviteter med opfølgning online.

LOYALITET har i øjeblikket den store fornøjelse, at være med til danske projekter, der i ambitionsniveau om at skabe sammenhænge på tværs af retail kanaler, ikke lader noget tilbage fra vores Amerikanske venner.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.