Logistik & transport optimering B2B og B2C

LOYALITET hjælper din virksomhed med at spare penge på såvel logistikken som transporten (herunder også lageroptimering).

De fleste af LOYALITET’s kunder har et eksisterende lager, der forsyner virksomhedens B2B / engros kunder med varer i hele kartoner eller sortimenter. Til det formål kræves lagerrutiner der er optimerede for denne type pluk og pak. Rutiner der oftest er vidt forskellige fra lagerrutinerne brugt ved B2C forsendelser.

B2C forsendelser er ofte karakteriseret ved mange ordrer og få varelinier på hver ordre. Derfor skal lageret optimeres ganske anderledes – hvordan afhænger af varernes beskaffenhed, antal varelinier på ordren og lagerets fysiske forhold – herunder størrelsen på lageret, er der etager og lignende.

Transporten kan kræve helt andre produkter. Både produkter der matcher forsendelsernes beskaffenhed, men specielle forhold for B2C kunder gør sig også i høj grad gældende. Meget sjældent vil et B2B transport produkt fungere i en B2C situation. Men også det rigtige miks af transportører og produkter til B2C har afgørende betydning for bundlinien.

Case study 1
En virksomhed der tidligere alene har handlet med B2B produkter fra eget lager, med afsætning på hjemmemarkedet og nærmarkederne, har på et moderat stort pakkeantal sparet ca. 450.000 DKK efter LOYALITET har optimeret forsendelsesprodukterne.

Case study 2
En virksomhed med en fungerende online enhed og en retail operation, udvider sit B2C miks med flere transportører og optimerer forretningsmodellen. Samtidig optimeres B2B logistikken – samlet besparelse over 600.000 DKK.

Kontakt Kim Østergaard på +45 4244 0011 eller kim@loyalitet.com – for at høre mere om logistik, transport og lageroptimering.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.