Headhunting til eCommerce jobs

Online branchen i Danmark er en lille branche, hvor det handler om at have det rigtige netværk.
Kim Østergaard har over 900 online professionals i sit netværk, og en lang række af disse læser de publikationer som Loyalitet.com udgiver.

Gennem de seneste 10 år har Kim Østergaard haft mere end 120 medarbejdere ansat. Blandt funktionærerne er 3 blevet afskediget indenfor prøvetid, 2 indenfor normal ansættelse og 1 har valgt at forlade sin stilling. Enhver ansættelse, om det er til en lederstilling eller som online copywriter, kræver grundighed i hele processen fra indledende telefoniske samtaler, personlige interviews, reference tagning og præsentation for kunde – og slutteligt under kontraktforhandlingerne og kontraktskrivningen. Loyalitet.com anvender IKKE tests under sin rekrutterings- eller headhunting proces.

Der er rigtig mange gode kandidater indenfor eCommerce Manager kategorien i Danmark, men erfaringsgrundlaget er vidt forskelligt.

Loyalitet.com tager 20% af kandidatens årsløn inkl. eventuelle bonus’er, som eneste betaling for rekrutteringen. Der betales alene ved en succesfuld ansættelse. Ønsker virksomheden også selv at opslå jobbet, eller anvende andre rekrutteringskanaler, vil Loyalitet.com som betaling kræve 30% grundet højere risiko for besættelse til anden side.

Kontakt Kim Østergaard på 4244 0011 for hjælp til at rekruttere og opbygge dit eCommerce team. Se også vore andre ydelser, der omfatter hjælp til strategi, taktik og træning og udvikling af online organisationer mv.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.