Har du brug for en erfaren eCommerce Manager / eCommerce Director der er ekspert i nethandel

 

En af de primære ydelser i Loyalitet.com er salg af viden. Herunder specielt hjælp / en overbygning / supplement og viden – til din nuværende eCommerce organisation.

Kim Østergaard indgår hos flere virksomheder som sparring til ledelsen – og hjælp til eCommerce organisationen eller forretningen for at opnå mere succes med online salg eller online applikationer.

Mange reklamebureauer mangler kommercielle online kompetencer. Flere bureauer gør det fortræffeligt med præsentations web-sider og sociale tjenester, men kommer ofte til kort når samtaleemnet bliver eCommerce og specielt multi-channel. Dermed står rigtig mange brand-ownere med udfordringer der er svære at finde rådgivere til – hvordan lancerer vi succesfuldt vores brand online – hvordan skaber vi sammenhæng mellem vore forskellige retail- og marketing budskaber.

Jeg har erfaringen med disse problemstillinger fra mit arbejde med opbygningen af online kanalen for Bestseller A/S, samt som konsulent for en række af Danmarks største retailere indenfor livsstilsprodukter, fashion, baby- og børne relaterede produkter og også lidt mere ‘skæve’ brancher.

Den erfarne og tunge eCommerce Manager / eCommerce Director er sjælden at kunne rekruttere i Danmark. Jeg stiller min viden til rådighed på et strategisk niveau til taktisk implementering, men går ikke uden om at hjælpe ned på et operationelt niveau i enkelt sager.

Har du en god idé, men mangler kompetencer til at gennemføre den, eller til at komme videre med din online virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for at drøfte medejerskab.

Kontakt mig gerne hvis du vil fortælle mere om din/jeres virksomhed – eller ring på +45 42 55 55 55.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.