eCommerce Add-ons

Der findes et væld af add-ons til eCommerce. Fælles for de mange add-ons er, at applikationerne bliver betragtet som niche produkter, der oftest ikke kan stå alene, og aldrig har været tænkt til et liv uden samspillet med en eCommerce platform.

Det interessante ved leverandørerne af dise niche produkter, er deres passion og dedikation til lige præcis deres område. Derfor anbefaler LOYALITET ofte at implementere et eller flere add-on produkter istedet for at udskifte den eksisterende eCommerce platform.

Ofte ser vi at de mindre og mellemstore eCommerce platforme mangler intelligens og dynamik. Ved at tilføre dette som add-on løsninger, vil det i langt de fleste tilfælde, have en signifikant positiv påvirkning af konverteringsraterne. Et andet fællestræk er den uhensigtsmæssige håndtering og styring af produktinformation, enten gennem et hjemmebygget vare-CMS i ERP-systemet eller gennem funktioner i shop administrationen. Her er tendensen at sætte et PIM (Product Information Management) system ind mellem ERP systemet og eCommerce platformen.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.