Multi-channel – det handler om brandet

(Er du fashion retailer eller har du fashion brands, der bliver solgt gennem wholesale – læs mere her)

Begreberne multi-channel retailing og multi-channel markedsføring dækker i ordets enkle betydning over salg eller kommunikation gennem flere kanaler – optimalt set hvor informationer og varer flyder frit mellem kanalerne. Kunderne (slutkunderne) ønsker at kunne købe ind når det passer dem – og gennem det kanal de foretrækker i nuet. Når alt kommer til alt handler det om værdien af dit brand. Har dit brand svært ved at klare sig i den fysiske retail vil det naturligt have samme udfordringer online – med mindre din målgruppe har flyttet sit køb til online kanalen.

For at have multi-channel retailing skal din virksomhed sælge sine varer til slutkunder gennem flere kanaler. Det mest almindelige er via fysisk butik og online, men også varianter som post-ordre og online betegnes som multi-channel. I dag er det utænkeligt med en post-ordre forretning uden online salg, men katalogerne udgives stadig fordi de flytter varer.

Mange traditionelle post-ordre forretninger arbejder målrettet med at skabe respons gennem e-mail marketing – dialog baseret markedsføring – ved at anvende predictive intelligens i kombination med behavorial targeting og dermed kommunikere produkter og information med største mulig relevans for modtageren. De gør det fordi det trykte katalog koster rigtig mange penge i trykning og distribution. Flere arbejder også henimod kataloger on-demand som indlæg med bestilte varer – og enkelte er blevet dygtige til at inkludere transaktionelle budskaber som faktura og returseddel som en del af det specialprintede katalog.

Læs mere om multi-channel retailing og multi-channel marketing – på engelsk (se også links i undermenuen øverst).

Udvalgte referencer for Loyalitet.com
Loyalitet.com har arbejdet med en række store danske retailere og virksomheder.
Mange tak for jeres fortsatte tillid og for et inspirerende samarbejde. Kontakt os for yderligere referencer – flere er ikke vist grundet ønske fra kunderne.

 

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.