Jeg er brand-owner

(Er du fashion retailer eller har du fashion brands, der bliver solgt gennem wholesale – læs mere her)

Mange reklamebureauer mangler kommercielle online kompetencer. Flere bureauer gør det fortræffeligt med præsentations web-sider og sociale tjenester, men kommer ofte til kort når samtaleemnet bliver eCommerce og specielt multi-channel. Dermed står rigtig mange brand-ownere med udfordringer der er svære at finde rådgivere til – hvordan lancerer vi succesfuldt vores brand online – hvordan skaber vi sammenhæng mellem vore forskellige retail- og marketing budskaber.

Jeg har erfaringen med disse problemstillinger fra mit arbejde med opbygningen af online kanalen for Bestseller A/S, samt som konsulent for en række af Danmarks største retailere indenfor livsstilsprodukter, fashion, baby- og børne relaterede produkter og også lidt mere ‘skæve’ brancher.

Jeg kigger gerne forbi din virksomhed for et første uforpligtende møde. Mødet kan også have karakter af en lille inspirations work-shop, hvor vi drøfter jeres strategi for opstart- eller udvikling af en online kanal – udvidelse med multi-channel (flere sammenhængende kanaler, f.eks. sammenhænge mellem online salg og fysisk retail salg).

Kontakt mig gerne hvis du vil fortælle mere om din/jeres virksomhed – eller ring på +45 4244 0011.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.