BabySam – ny kunde hos Loyalitet.com

On 13/05/2011, in Loyalitet nyheder, by Kim Østergaard

BabySam – ny kunde hos Loyalitet.com


Loyalitet.com har i begyndelsen af året indledt et samarbejde med BabySam, der er Danmarks største kæde af babytøj og udstyrs butikker.

Kim Østergaard arbejder tæt med ledelsen i BabySam om at udvikle en Multi-Channel Retail og Marketing strategi, samt at gennemføre den i praksis. Flere oplysninger kan vi desværre ikke publicere på nuværende tidspunkt.

Mange tak for jeres tillid i valget af Loyalitet.com. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

 

”I BabySam arbejder vi intensivt med at udvikle og efterleve en multi-channel retail strategi, der vil gøre det muligt for os, at opnå en optimal synergi mellem vores branding af vores butikker og vores online univers.

I den forbindelse har vi bedt Kim Østergaard være os behjælpelig med, at udarbejde og implementere en online strategi, samt at komme med anbefalinger til systemvalg der understøtter denne. Jeg har personligt haft stor fornøjelse af, at arbejde sammen med Kim og mærket hans utrættelige engagement indenfor on-line retail og multi-channel/cross-channel retail.

Kim er en fantastisk god sparringspartner for os, på alle tider af døgnet, og hans store viden og erfaring er meget værdifuld for vores organisation. Kim er samtidigt et meget behageligt menneske at arbejde sammen med og jeg sætter stor pris på hans ærlige og ligefremme facon. Jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger.”

Lars Sand Høgsberg
e-commerce manager BabySam A/S
Maj 2011

 

 

Comments are closed.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.