Abonnement til udvikling og vækst

LOYALITET søger et langsigtet samarbejde med nuværende og fremtidige kunder, for på den måde at kunne tage et aktivt medansvar for forretningen.

Netop derfor er langt de fleste af vore aftaler baseret på en abonnementsordning, hvor du som kunde modtager en fast månedlig sparring og hjælp indenfor de aftalte områder. Et gennemsnitligt abonnement ligger på 25.000 kr. pr. måned. De fleste virksomheder elsker friheden ved vi ikke tæller timer.

Sammen med den enkelte kunde lægges en strategisk udviklingsplan, og der defineres taktiske og operationelle indsatsområder der virkeliggør det eller de strategiske mål og delmål. Vi ser det som vores fornemste opgave at være med til at udføre strategien, og betragter det som den ultimative eksamen for modeller og teorier – at de kan omsættes til praktik og forretning.

Har du en eksisterende eCommerce forretning kan betalingen udgøre en kombination af en fast månedlig afregning og provision af omsætningsvæksten. Er kemien tilstede kan vi også indgå med videnskapital som aktiv investor – evt. i kombination med en kapital investor fra vort store netværk.

Som abonnementskunde beder vi dig oplyse dine nærmeste konkurrenter, der kun i særlige tilfælde også vil kunne indtræde i kundekredsen hos LOYALITET, og altid alene efter forudgående aftale. Vores kundeforhold bygger på gensidig tillid.

Et abonnement indeholder også:

  • Inspiration fra førende internationale konferencer
  • Rapporter fra LOYALITET med tilpasset indhold målrettet til det danske marked mv.
  • Interne foredrag og foredrag for franchise tagere, forhandlere og øvrige interessenter tilknyttet virksomheden.
  • Adgang til fordelagtige aftaler med LOYALITET’s netværk mv.
  • Adgang til stort bagkatalog med litteratur, undersøgelser, rapporter og præsentationer fra konferencer mv.

Kontakt Kim Østergaard på +45 42 555 555 eller kim@loyalitet.com – for at høre mere om abonnementsordningen.

Udvalgte referencer for Loyalitet.com
Loyalitet.com har arbejdet med en række store danske retailere og virksomheder.
Mange tak for jeres fortsatte tillid og for et inspirerende samarbejde. Kontakt os for yderligere referencer – flere er ikke vist grundet ønske fra kunderne.

 

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.