Mange virksomheder udnytter slet ikke potentialet i e-mail marketing nyhedsbreve

Pressemeddelelse – Loyalitet.com – 25/01-2012 – IT & Kommunikation

Rigtig mange virksomheder, store som små, udnytter slet ikke potentialet i deres ofte store e-mail marketing databaser. Selv virksomheder med 50-200.000 modtagere af virksomhedens nyhedsbrev, forholder sig oftest ikke kritisk til hverken budskabet, timingen eller mulighederne for at segmentere indholdet til målgruppen.

Hvis et budskab bliver segmenteret korrekt, vil succesen være markant større, og dermed vil din virksomhed opnå en langt bedre ROI, end ved blot at sende samme budskab til alle. Segmenteringen behøver ikke være en kompliceret proces, fortæller Kim Østergaard fra Loyalitet.com, der står bag e-mail marketing løsningen MailPlatform.dk. ”Lad kunderne vælge mellem 2-3 forskellige interesseområder, og anvend den information til automatisk at ’brev-flette’ kundens interesser med dit øvrige budskab”. ”Vi har set meget store virksomheder opnå enorme gevinster, ved denne forholdsvis simple og ikke kostbare proces”.

En af de virksomheder, der har oplevet en markant forbedring, ved at anvende bl.a. segmentering, forbedret timing og skarpere budskaber er BabySam.

“Hos BabySam har vi set effekten af rådgivningen hos Loyalitet.com ifht. til vores e-mail marketing, hvor vi har oplevet et markant forbedret online salg”, fortæller eCommerce Manager Lars Sand Høgsberg.

Lad kunderne selv bestemme
Kunderne kan indirekte selv bestemme hvornår og hvad de ønsker at modtage. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men ved at opsætte de rigtige triggere, dvs. adfærdsbestemte eller handlingsbestemte reaktioner, kan din virksomhed ramme kunderne når de er mest modtagelige for information.

”Vi har gode erfaringer med f.eks. at lade en kundens handling i et nyhedsbrev, udløse den næste mail med tilpasset indhold efter en nærmere defineret tidsperiode”, fortæller Kim Østergaard. På den måde er modtageren reelt interesseret i det budskab vi sender, de har udvist en aktiv handling i forhold til virksomheden.

Vælger virksomheden at integrere løsningen med f.eks. et CRM-system, eller direkte med web-shoppen, vil indholdet kunne indsættes dynamisk på netop disse systemer. Det vil igen øge relevansen og højre ROI’en i forhold til anvendt tid.

Til redaktionen:
Løsningerne fra MailPlatform.dk koster fra 200 kr. i måneden, og anvendes pt. af ca. 60 danske virksomheder. Blandt referencerne er: BoConcept, BabySam, Kop & Kande, Bazoom, Emærket, Ohminus, VVS Giganten – og flere andre små som store virksomheder.

 

For mere information kontakt Kim Østergaard, kim@loyalitet.com eller på mobil 42 555 555.

 

 

Comments are closed.

Presseområde

Se de seneste pressemeddelelser fra Loyalitet.com (åbner i et nyt vindue).

- Loyalitet presserum - klik her

Kontakt Loyalitet.com på tlf.
+45 81 611 611 (hovednummer) for et uforpligtende møde.